خیابان انقلاب، مابین خیابان نجات الهی و حافظ کوچه پور موسی، پلاک 7، طبقه سوم واحد 28
تماس با ما:  88934001-021

Our news

۵ خبر مهم مراسم رونمایی از آیفون ۱۱

۵ خبر مهم مراسم رونمایی از آیفون ۱۱

خبر مهم مراسم رونمایی از آیفون 11

شب گذشته اپل مراسم مربوط به معرفی جدیدترین محصولات خود را برگزار کرد و مطابق انتظار، سه مدل مختلف آیفون ۱۱ معرفی شد. اما در کنار این گوشی‌ها، شاهد مطرح شدن خبرهای دیگری هم بودیم که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

اشتراک یک‌ساله اپل تی‌وی پلاس به ازای خرید گجت‌های اپل

آیفون 11

در مراسم شب گذشته، اپل اعلام کرد که اول نوامبر، سرویس استریمینگ اپل تی‌وی پلاس کار خود را رسما آغاز می‌کند و کاربران برای بهره‌گیری از آن باید ماهیانه ۴.۹۹ دلار بپردازند که ۲ دلار ارزان‌تر از سرویس دیزنی پلاس محسوب می‌شود. علاوه بر این، اپل اعلام کرد اگر کاربران گجت‌های جدید اپل مانند آیپدها، آیفون‌ها، لپ‌تاپ‌ها یا کامپیوترهای دسکتاپ این شرکت را خریداری کنند، این افراد برای یک سال به‌صورت رایگان می‌توانند از این سرویس استریمینگ بهره ببرند.

معرفی نسل هفتم آیپد با نمایشگر ۱۰.۲ اینچی

آیفون 11

در این مراسم، شاهد معرفی نسل هفتم آیپد مقرون‌به‌صرفه بودیم که حالا به جای نمایشگر ۹.۷ اینچی، از پنل ۱۰.۲ اینچی بهره می‌برد. قیمت مدل پایه این آیپد از ۳۲۹ دلار آغاز می‌شود و قلب تپنده آن تراشه A10 Bionic است که برای اولین بار در آیفون ۷ تعبیه شد. همچنین اپل یک کانکتور هوشمند هم در بدنه آن تعبیه کرده که اگر اهل استفاده از کیبوردهای مغناطیسی باشید، به راحتی می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید.

رونمایی سری پنجم اپل واچ با نمایشگر همیشه روشن

آیفون 11

نسل جدید اپل واچ از لحاظ ظاهری تقریبا همان نسل قبلی محسوب می‌شود ولی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های جدید آن، نمایشگر همیشه روشن است. به همین خاطر، نمایشگر مذکور می‌تواند روشنایی را تا حد زیادی کاهش دهد ولی در عین حال عناصر بصری موردنظر کاربران را نمایش دهد. در همین حین، عمر باتری آن هم مانند نسل گذشته ۱۸ ساعت است. قیمت مدل GPS این ساعت ۳۹۹ دلار و برای خرید مدل LTE باید ۴۹۹ دلار بپردازید. در ضمن نسل پنجم اپل واچ در کنار مواد قدیمی، حالا با جنس سرامیک و تیتانیوم هم روانه‌ی بازار می‌شود.

آیفون ۱۱ جانشین تازه‌نفس آیفون XR با قیمت ۶۹۹ دلاری

آیفون 11

آیفون ۱۱ جانشین آیفون XR محسوب می‌شود و از نمایشگر ۶.۱ اینچی LCD و تراشه قدرتمند A13 Bionic بهره می‌برد. قیمت مدل پایه این گوشی ۶۹۹ دلار است که ۵۰ دلار ارزان‌تر از قیمت اولیه آیفون XR در سال گذشته محسوب می‌شود. از دیگر ویژگی‌های مهم آن می‌توانیم به دوربین دوگانه اصلی و امکان ضبط ویدیوهای اسلوموشن با دوربین سلفی (که برای تمام مدل‌های نسل جدید آیفون ارائه شده) اشاره کنیم.

معرفی آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس

آیفون 11

گل سر سبد مراسم دیشب، آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس بود. هر دو مدل از دوربین سه‌گانه متشکل از دوربین‌های تله‌فوتو، اولترا واید و لنز معمولی بهره می‌برند. اپل اعلام کرده که هر سه دوربین قادر به ضبط ویدیوهای ۴K با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه هستند. آیفون ۱۱ پرو مجهز به نمایشگر اولد ۵.۸ اینچی و مدل پرو مکس هم مجهز به نمایشگر اولد ۶.۵ اینچی است. هر دو نمایشگر می‌توانند ۱۲۰۰ نیت روشنایی به ارمغان بیاورند و مانند آیفون ۱۱، این دو مدل هم مبتنی بر تراشه A13 Bionic هستند. این دو آیفون در ۴ رنگ روانه‌ی بازار می‌شوند و قیمت مدل پایه آیفون ۱۱ پرو ۹۹۹ دلار است.

مقایسه پرچمداران گلکسی نوت 10 و گلکسی اس 10 پلاس سامسونگ

مقایسه پرچمداران گلکسی نوت 10 و گلکسی اس 10 پلاس سامسونگ

طبق سنت هرسال، هر گوشی تازه‌ای که معرفی می‌شود، آن را با اغلب گوشی‌های هم رده و هم خانواده‌اش مقایسه می‌کنیم. برای مثال هر عضو تازه از نوت که معرفی می‌شود، آن را با آخرین پرچمدار گلکسی اس که چند ماه پیش معرفی شده است، مقایسه می‌کنیم. معمولا نسخه پلاس از گلکسی اس بیش از نسخه استاندارد توانایی رقابت با گلکسی نوت همان سال را دارد. در ادامه قصد داریم گلکسی اس 10 پلاس را با گلکسی نوت 10 امسال مقایسه کنیم.

پنل نمایش 1080 در نوت 10 امسال!

پنل نمایش نوت 10 امسال تنها 0.1 اینچ کوچک‌تر از پنل گلکسی اس 10

پلاس است که البته با توجه به معرفی نوت 10 پلاس منطقی به نظر می‌رسد. نکته مهم وضوح تصویر 1080 در 2280 در نوت 10 است در حالی که اس 10 پلاس از وضوح تصویر 1440 در 3040 پشتیبانی می‌کند. این تصمیم سامسونگ برای تعبیه وضوح تصویر کمتر از انتظار در نوت 10 همچنان عجیب است.

البته ممکن است برخی طرفداران سامسونگ بگویند که وضوح تصویر 1080 برای نوت 10 کاملا کافی است. نوت 10 یک پرچمدار تازه و البته گران قیمت به شمار می‌رود و به همین خاطر انتظار می‌رفت از کواد اچ دی پلاس پشتیبانی کند.

پنل نمایش نوت 10 همچنان حاشیه‌های باریک‌تر و لبه‌های خمیده‌تری در مقایسه با اس 10 پلاس دارد اما گوشه‌های آن کمی تیزتر و مانند امنضای همیشگی خانواده گلکسی نوت طراحی شده است. سامسونگ در نوت 10 توانسته است مرز نسبت تصویر به بدنه را از 90 درصد بیشتر افزایش دهد و البته پنل این گوشی هم امولد در نظر گرفته شده است.

تغییر موقعیت دوربین سلفی

گلکسی اس 10 پلاس با توجه به دوربین سلفی بیضی شکلش ظاهرا منحصر به فردی دارد. این بریدگی در گوشه بالا سمت راست پنل نمایش اس 10 پلاس دیده می‌شود؛ در حالی که دوربین سلفی تکی در نوت 10 درون ناچ حفره‌ای به مراتب کوچکتری در میانه عرض پنل تعبیه شده است. این دو گوشی از نظر سخت افزار دوربین سلفی یکسان هستند اما اس 10 پلاس یک لنز عمق تصویر هم علاوه بر حسگر اصلی دارد و به همین خاطر هم شکل بریدگی ناچش متفاوت است.

از نظر نرم افزاری هم گلکسی نوت 10 با قابلیتی به نام AR Doodle معرفی شده است که شما را قادر می‌سازد روی تصویر دوربین سلفی با قلم استایلوس طراحی کنید و چیزی را به چهره یا اشیا اضافه کنید.

نوت 10 از استایلوس بهره می‌برد

گلکسی نوت 10 بدون استایلوس یک نوت کامل نیست. این قلم استایلوس دیگر قابلیت‌های تازه‌تری دارد و از عملکردهای بیشتری هم پشتیبانی می‌کند. حالا علاوه بر یادداشت برداری و نوشتن روی صفحه می‌توانید با ژست‌های حرکتی گوشی را از راه دور هم کنترل کنید. از طرف دیگر اس 10 پلاس فاقد چنین قابلیت جذابی است. البته این را هم بگوییم که قلم اس در نوت‌های سال‌های قبلی عملکرد جذابی نداشت که بخواهیم جای خالی‌اش را در اس 10 پلاس هم حس کنیم.

کاهش در ظرفیت باتری دستگاه

باتری گلکسی نوت 10 از نوت 9 سال گذشته هم ظرفیت کمتری دارد و این موضوع یعنی دوام باتری در این گوشی کمتر است. از طرفی هم وضوح تصویر همان‌طور که اشاره کردیم 1080 است و شاید باتری 3500 میلی آمپر ساعتی با توجه به آن مناسب باشد.

گلکسی اس 10 پلاس باتری 4000 میلی آمپر ساعتی و 15 درصد بزرگتر دارد. البته نوت 10 هنوز عرضه نشده است و برای مقایسه عملکرد و دوام باتری آن در مقایسه با نسل قبلی و همچنین اس 10 پلاس باید منتظر عرضه‌اش باشیم.

پشتیبانی از شارژ سریع

سامسونگ امکان شارژ بسیار سریع Superfast Charge خود را با گلکسی اس 10 5G معرفی کرد. البته اس 10 پلاس از این امکان پشتیبانی نمی‌کند و تنها قادر است 15 وات از توان 25 واتی Superfast Charge را پشتیبانی کند. در زمینه شارژ بی سیم هم نوت 10 درست مانند اس 10 پلاس از شارژ 12 واتی پشتیبانی می‌کند و توان شارژ تنها در نوت 10 پلاس افزایش داشته است.

افزایش در ظرفیت حافظه داخلی

نوت 10 استاندارد از ظرفیت حافظه داخلی 256 گیگابایت برخوردار شده که دو برابر میزان حافظه پیش فرض در نسخه استاندارد گلکسی اس 10 پلاس است. علاوه بر این، نوت 10 از حافظه پرسرعت UFS 3.0 برخوردار است که می‌تواند تقریبا همه جنبه‌های گوشی را تحت تاثیر مثبت خود قرار دهد. به همین خاطر معتقدیم که نوت 10 با توجه به این حافظه داخلی نسل تازه خود از گلکسی اس 10 پلاس پرسرعت‌تر است.

خداحافظ microSD

نوت 10 متاسفانه از درگاه microSD بهره نمی‌برد و هنوز نمی‌دانیم دلیل آن از سوی سامسونگ کمبود موقعیت فیزیکی یا کاهش هزینه‌ها بوده است. اگر به افزایش حافظه داخلی علاقه مند هستید، نوت 10 گوشی مناسبی برای شما نیست و در این مورد به خصوص همان گلکسی اس 10 پلاس را پیشنهاد می‌کنیم. البته شایان ذکر است که گلکسی نوت 10 پلاس هم از کارت حافظه جانبی پشتیبانی می‌کند.

جک هدفون هم به خاطره‌ها پیوست

فاصله زمانی میان تاریخ معرفی گلکسی اس 10 و نوت 10 تقریبا 6 ماه است اما سامسونگ در همین مدت کوتاه هم تغییراتی چشمگیر ایجاد کرده است. نوت 10 هم مانند بسیاری از پرچمداران امسال بدون جک هدفون توسعه یافته و معرفی شده است. از طرفی خانواده گلکسی اس 10 همگی از جک هدفون 3.5 میلی متری بهره می‌برند.

نتیجه‌گیری

به طرز شگفت انگیزی رقابت امسال میان نوت و اس نزدیک است و به همین خاطر انتخاب برنده نهایی دشوار به نظر می‌رسد. نوت 10 برخی نقاط منفی در طراحی خود دارد و از طرفی هم اس 10 پلاس در برخی موارد از آن پیشرفته‌تر است. علاوه بر این هم نوت 10 به همراه نوت 10 پلاس معرفی شده است و این یعنی دست شما برای انتخاب مدل مناسب باز است.

اگر گلکسی اس 10 پلاس را با توجه به کاهش قیمت اخیرش در نظر بگیریم، گزینه اغواکننده‌ای به نظر می‌رسد. از طرفی هم نوت با توجه به طراحی منحصر به فرد و همچنین قلم استایلوس طرفداران خاص خودش را دارد.

اندروید 10، پایان نام‌گذاری اندروید با دسرهای خوراکی

اندروید 10، پایان نام‌گذاری اندروید با دسرهای خوراکی

گوگل با عرضه اندروید 10، اعلام کرد که نام‌گذاری نسخه‌های این سیستم عامل با دسرهای خوراکی به خاطره ها پیوست!

همان‌طور که می‌دانید، آخرین نسخه آزمایشی سیستم عامل اندروید 10 چندی پیش عرضه شد و در سه ماهه سوم سال جاری، در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

گوگل با عرضه این پلتفرم، تصمیم گرفت تا آن را با نام اندروید 10 به دیگران بشناساند و دیگر خبری از نام‌گذاری نسخه‌های مختلف اندروید با دسرهای خوراکی نخواهد بود.

لوگوی اندروید نیز مانند تصویر زیر، تغییر پیدا خواهد کرد و فونت و رنگ بندی آن با بهبودهایی مواجه خواهد شد.

اگر به خاطر داشته باشید، سیستم عامل های Jelly Bean، Ice Cream Sandwich و Kitkat همگی زیر مجموعه نسخه چهارم اندروید به حساب می‌آمدند و به صورت Android 4 تا Android 4.4.4 نام‌گذاری شده بودند که بین سال‌های 2011 تا 2014 در دسترس کاربران قرار گرفت.

حالا گوگل تصمیم گرفته تا نام‌گذاری این پلتفرم را مانند آی او اس، به سمت اعداد خالی ببرد و دیگر خبری از اسامی خوراکی‌ها نخواهد بود. البته آی او اس به نسخه 13 خود رسیده و این در حالی است که اندروید، وارد نسخه دهم می‌شود.

تا به امروز، پیش بینی می‌شد که دهمین نسخه اندروید با نام Android Q به دنیای تکنولوژی معرفی شود، اما متأسفانه تعداد دسرهای خوراکی که با این حرف آغاز شود، بسیار کم است و ظاهرا همین موضوع، مسئولان گوگل را بر آن داشته تا از نام‌گذاری اندروید با عناوین دسرهای خوراکی صرف نظر کرده و تنها به ذکر اعداد اکتفا کنند. مدیران گوگل پیش‌تر به این موضوع اشاره کرده بودند که نام‌گذاری سیستم عامل با نام خوراکی ها، ممکن است سبب گیج شدن افراد شود، چرا که همه مردم، نام این خوراکی ها را به جا نمی‌آورند.

گوگل همچنین لوگوی اندروید را با تغییراتی روبرو کرده و به همین مناسبت، ویدئویی را نیز آماده کرده تا با تغییرات آن آشنا شوید:

همان‌طور که در ابتدای متن اشاره کردیم، آخرین نسخه آزمایشی اندروید 10 چندی پیش منتشر شد و در آینده نزدیک، باید منتظر عرضه عمومی آن برای محصولات مختلف باشیم.